Estils

Aquest estil de dansa urbana és una variant del New Style dintre del hip hop. Es caracteritza pel treball de coreografies de caràcter clarament femení amb gran dosi de sensualitat.
Com altres variants del hip hop, aquest estil treballa la coordinació rítmica, l’elasticitat i l’expressió corporal.
Disposem de dos nivells: iniciació i avançat.

El Top Family és una activitat pensada per gaudir de la dansa en família. Amb petits i grans, desenvolupem gran part de les coreografies sota la base del hip hop, tot i que, en moments puntuals, també podem combinar altres estils.

Les classes de teatre tenen una línia pedagògica oberta. A l’escola impartim diferents mètodes perquè l’alumne pugui escollir entre diferents eines que l’ofereix la interpretació. Investiguem el cos, la consciència corporal, la veu, la imaginació, la identificació d’emocions, la expressivitat, el drama, la comèdia…
A partir d’exercicis d’improvisació, escenes i tallers, potenciem la concentració i la capacitat creativa. L’enriquiment de nens i adults és inevitable.

Dintre del flamenc trobem també les sevillanes, castanyoles i espanyol per a diferents nivells i edats. En aquestes classes es treballa la tècnica i la coreografia, passant pels diferents pals del flamenc. Ens endinsem en el coneixement d’aquest art, la seva estructura, el seu sentiment… El flamenc va ser declarat Patrimoni de la Humanitat.

En competició, portem la dansa urbana al seu màxim nivell. Desenvolupem coreografies molt complexes on l’alumne millorarà en tots els estils del hip hop i en aspectes tan importants com l’equilibri, la tècnica i la força.
El grup aprendrà que amb sacrifici s’aconsegueixen objectius, però els valors com la humilitat, l’honestedat, el compromís i la responsabilitat seran la seva millor recompensa.
Aquest any, l’Aulatres competeix en les categories Baby, Infantil, Youth i Premium.

Els balls de saló són un conjunt d’estils de ball en parella que desprenen elegància i expressió pura.
A l’escola podràs aprendre salsa, bachata, rumba-bolero, tango, cha cha cha, rock & roll i pasodoble entre d’altres.
Cada trimestre aniràs coneixent diferents estils mentre treballes coreografies que podràs interpretar dins del ball social.

El breakdance és un ball urbà dels anys 70, originari dels Estats Units, que combina top tipus de moviments, des de peu, terra i moviments acrobàtics. Un ball molt enèrgic que no et deixarà indiferent.

Desenvolupa tota la força dels ritmes llatins en una classe enfocada al treball individual sense parella. La base principal és la salsa, la bachata i la kizomba.
Tens diferents nivells i horaris a la teva disposició

La dansa jazz és un ball molt dinàmic basat en moviments enèrgics, aeròbics i molt expressius. Aquest estil accentua la línia corporal, la mobilitat del cos, el treball de cames i espatlles.
En classe desenvolupem la creativitat i incentivem la socialització amb els altres companys. Millorem la coordinació, l’elasticitat i la psicomotricitat.

Els balls llatins són força i sentiment. Aquesta classe està pensada per ballar en parella. Tenim diferents nivells en funció de l’experiència dels alumnes. Els estils principals són la salsa cubana, la salsa en línia i la bachata sensual.
A les classes aprendràs figures individuals mentre anem creant coreografies que podràs desenvolupar a les sales de ball.

Originari de Fresno, California, aquest estil de dansa urbana es basa principalment en contraccions musculars i efectes visuals semblant a un mimo.
Dins el popping hi ha més de 15 estils o variants.
Avui dia, el popping és un estil molt estès arreu del món, amb moltes competicions a nivell mundial.

El LineDance és un ball social on els alumnes en formació lineal desenvolupen diferents coreografies.
Amb música molt variada com el country, llatí, hip hop, funky i disco, entre d’altres, podràs gaudir d’aquest ball a disposició de tots els públics i edats.
De manera habitual, el LineDance s’executa de manera individual, tot i que de vegades també es pot ballar en contradance o cercle per fer-lo més social.

A l’escola volem transmetre l’essència del hip hop. Per aquest motiu comencem des de la base de tots els estils de la cultura hip hop. Des de old school fins als estils més actuals com popping, locking, toprocks, sexystyle, newstyle, etc.
Mitjançant coreografies i exercicis adaptats a cada grup d’edat, els alumnes reben una bona formació per poder defensar qualsevol estil de la dansa urbana.

Consciència del cos, imaginació, expressió, tècnica… Tot això i molt més és la base d’aquestes classes.
Amb exercicis tècnics, tallers d’improvisació i jocs, els alumnes poden sentir i expressar les seves emocions a través de la dansa.
Tenim classes per a tots els nivells, a més del grup competició “Una”, on portem la dansa a la seva màxima expressió.

El ballet és motivació, perseverança, esforç, constància, tècnica. És una manera de crear art amb el cos.
Mitjançant exercicis propis del ballet, treballem la dansa clàssica perquè l’alumne creixi i aprengui a expressar-se tant tècnica com artísticament. Les classes es divideixen en funció de l’edat i el nivell.

L’acrobàcia és un art disciplinat sobre el coneixement del nostre cos. A classe es combina acrobàcies de gimnàstica i del Breakdance amb un toc musical. En aquesta activitat posarem el nostre cos al límit, fent postures i figures impossibles.